Courtyard Hilversum

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hilversum - Hilversum
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
46 - 145m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Laatste kans om te wonen in Courtyard, bouwnummer 12 is vrijgekomen!

Het nieuwe wonen aan de rand van het oude centrum

Kom binnen in Courtyard Hilversum. Maak uw keuze uit het gevarieerde aanbod van appartementen. Geniet van het groen in de binnentuin. En ervaar de luxe van een eigen parkeerplaats. Zo mooi was nieuw wonen aan de rand van het oude centrum in Hilversum nog nooit.

Het was ooit de plek waar men in Hilversum met een gerust hart het geld onderbracht. Straks is het de plek waar u plezierig gaat wonen in het hart van de stad. Randje centrum, dus alles op loopafstand, en toch nét even buiten de hectiek. Welkom in Courtyard, het appartementengebouw gelegen aan de Oude Torenstraat.

Het voormalige ABN AMRO bankgebouw maakt plaats voor een prachtig appartementencomplex. Courtyard is – de naam zegt het al – gecentreerd rond een grote groene binnenplaats, een hofachtig gebied. Heerlijk, zo’n stukje eigen groen in het midden van de stad. Vijf woonlagen telt het gebouw, een hoogte in harmonie met de bebouwing rondom. De architectuur combineert klassieke invloeden met eigentijdse elementen. Het vele glas geeft Courtyard ook een heel transparante aanblik.

Uniek aan Courtyard is de grote variëteit aan appartementen. Heeft u aan twee kamers genoeg? Liever drie? Of wilt u het privilege van een eigen penthouse? De afwerking van uw appartement past bij de uitstraling. Luxe, comfortabel en vooral futureproof. Voor verwarming en koeling maakt Courtyard gebruik van een warmte- en koude bron in de grond. En maakt u zich geen zorgen over de parkeermogelijkheden: de onder het project gelegen garage beschikt over ruime plekken voor fietsen en auto’s.

Het luxe appartementencomplex aan de Oude Torenstraat telt maar liefst 71 appartementen variërend van 46 m² tot 145 m². De appartementen vanaf 50 m² zijn allemaal uitgerust met een buitenruimte. De kleine appartementen tot 50 m² krijgen zo’n aantrekkelijk frans balkon waardoor binnen en buiten als één wordt ervaren.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Courtyard Hilversum
Woningen
0 van 71 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hilversum.

Aanmelden