Online marketingbureau CliQi

Postkantoor

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hilversum - Hilversum
Toekomstig aanbod

€ 249.000,- tot € 685.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
48 - 206m2

Over dit project

Het monumentale postkantoor aan de Kerkbrink in hartje Hilversum spreekt tot de verbeelding. Het imposante gebouw uit 1943 ademt de sfeer van lang vervlogen tijden en is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van ‘het Hollywood van de lage landen.’ Stel je voor dat je hier straks woont…

In dit prachtige monument, op deze markante plek, wordt wonen een belevenis die met niets te vergelijken valt. Het chique voorhuis wordt getransformeerd tot twee grote stadsvilla’s en het industriële achterhuis wordt verbouwd tot 18 appartementen. In de losstaande garage komt één unieke vrijstaande woning. Kiezen wordt nog een uitdaging.

Alle woningen worden voorzien van compleet sanitair en daarnaast ontvang je een keukencheque die je kunt inwisselen voor een complete en luxe keuken geheel naar eigen wens. Als extra geniet je van een terras en een privé garagebox/bergingbox in de kelder onder het gebouw. De hoge plafonds, de industriële look en de grote raampartijen dragen bij aan een wel heel bijzondere woonsfeer.

Wonen in het centrum van Hilversum heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Alle voorzieningen zijn op loopafstand en dankzij de centrale ligging ben je zo in Utrecht, Amsterdam of verder weg.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Postkantoor
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
21
Prijs
€ 249.000,- tot € 685.000,-
Type woningen
Appartement, Geschakeld, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hilversum.

Aanmelden