Heuvellaan

Hilversum - Hilversum
Toekomstig aanbod

vanaf € 360.000,-

Over dit project

HET PROJECT
Trebbe en Local werken samen om het perceel aan Heuvellaan 50 te herontwikkelen naar een groen, leefbaar en gemengd gebied.
Na jaren van leegstand van het voormalig VARA-kantoor aan de Heuvellaan 50 komt er nu een nieuwe bestemming. In samenspraak met gemeente Hilversum is er gekozen voor een mix van wonen én werken in een groene omgeving. Zo draagt het plan bij aan de ambities van de gemeente Hilversum en wordt de plek weer nieuw leven ingeblazen.

Het plan is nog in ontwikkeling. Om omwonenden en geïnteresseerden te betrekken worden er informatieavonden georganiseerd. Hier wordt de laatste stand van zaken gepresenteerd en bieden wij u de ruimte om een reactie te geven en mee te denken over de plannen. De volgende informatieavond staat gepland op 10 maart 2020 om 19.00 uur in het Muziekcentrum van de Omroep (Heuvellaan 33). Wilt u een uitnodiging ontvangen voor deze avond, stuur dan een email naar het hieronder genoemde emailadres.

Vragen, opmerkingen of wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen? Stuur dan een email naar info@villaheuvel.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heuvellaan
Prijs vanaf
€ 360.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hilversum.

Aanmelden